2016. május 19., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Csend



Hailhóóó! Nem tudom, hogy egyáltalán jár e valaki még errefelé, de új frisst hoztam! Nagyon régóta (két éve) nem alkottam egyetlen egy sort se, és most se ígérhetem meg a tartós visszatérést, de igyekszem egyperceseket hozni, azoknak a megírása szerencsére gyorsan kész van! :)
Fogadjátok szeretettel az újabb Bosszúállók egypercesemet, remélem tetszeni fog, és annak ellenére, hogy kijöttem a gyakorlatból, elnyeri a tetszéseteket! :)

Dráma, Egyperces
Steve Rogers x Tony Stark




Cím: Bosszúállók egyperces - Csend
Író: Rozmaring - Salvi
Kelt: 2016. 05. 19.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Steve x Tony
Figyelmeztetések: dráma
Korhatár: 12
Műfaj: dráma, egyperces


Steve x Tony – Csend

Minden rettenetesen gyorsan történt. Az egyik percben még harcoltak, aztán a következőben Tony a földön találta magát. Mindene fájt, hirtelen azt sem tudta, hogy hol van, egészen addig, amíg Steve fölé nem hajolt, és a kezét nyújtotta.
Úgy tűnt, Steve kérdezett tőle valamit, hiszen mozgott a szája, de Tony nem hallott semmit. Ekkor jött rá. A csata hangos zajait, a robbanásokat, a pajzsnak csapódó lövedékeket, a kiabálásokat, a sikolyokat felcserélte a puha, mélységes csönd.
Steve újra kérdezett tőle valamit, de ő képtelen volt válaszolni.

A csend, a bársonyosan mély csend körbeölelte.

1 megjegyzés:

  1. Sziaaaa :D
    Köszi szépen, hogy ennyi kihagyás után is alkotsz ^^ Néha-néha felnézek, hogy talán van friss, és lám, megéri :D (Mindenkivel előfordul, hogy nem tud írni, nincs ideje, vagy még sok más dolog közbe jöhet) A lényeg az, hogy visszatértél legalább ezzel a kis aprósággal :) Köszönöm még egyszer, nekem ez is nagyon tetszett, ahogy a többi írásod is ^^

    VálaszTörlés